Θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζει το επιτραπέζιο σταφύλι στην ορεινή και ημιορεινή Κορινθία, καθώς μπορεί να αναμένονται λιγότερες ποσότητες, όμως η ποιότητα είναι εξαιρετική. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στιμάγκας, Γιώργο Δαρδάνη, «έχουμε ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες με μείωση της παραγωγής, που θα φτάσει μεταξύ 30% και 40%, αλλά με πολύ καλή ποιότητα, αφού βοήθησε ο καιρός. Η τιμή ξεκινάει από τα 50 λεπτά και φτάνει μέχρι και τα 80 λεπτά». Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, οι τιμές παρουσιάζουν ελάχιστη πτώση σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Όπως μας τόνισε ο ίδιος, «η τιμή τις επόμενες μέρες θα ανέβει και οι εξαγωγές, αν και υπάρχουν προβλήματα με την κατάσταση που επικρατεί στο Ην. Βασίλειο, θα πάνε πολύ καλά».
Θετική είναι η εικόνα που παρουσιάζει το επιτραπέζιο σταφύλι στην ορεινή και ημιορεινή Κορινθία, καθώς μπορεί να αναμένονται λιγότερες ποσότητες, όμως η ποιότητα είναι εξαιρετική. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στιμάγκας, Γιώργο Δαρδάνη, «έχουμε ξεκινήσει εδώ και δέκα ημέρες με μείωση της παραγωγής, που θα φτάσει μεταξύ 30% και 40%, αλλά με πολύ καλή ποιότητα, αφού βοήθησε ο καιρός. Η τιμή ξεκινάει από τα 50 λεπτά και φτάνει μέχρι και τα 80 λεπτά». Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα, οι τιμές παρουσιάζουν ελάχιστη πτώση σε σχέση με την περασμένη χρονιά. Όπως μας τόνισε ο ίδιος, «η τιμή τις επόμενες μέρες θα ανέβει και οι εξαγωγές, αν και υπάρχουν προβλήματα με την κατάσταση που επικρατεί στο Ην. Βασίλειο, θα πάνε πολύ καλά».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου