Στο σπίτι του κρεμασμένου τελικά μιλάνε για σχοινί…

Στο σπίτι του κρεμασμένου τελικά μιλάνε για σχοινί…

0 213

Τι κι αν ο Γιώργος Παπανδρέου με το αλησμόνητο «λεφτά υπάρχουν» ήταν το πρόσωπο που «αλυσόδεσε» τη χώρα στον φαύλο κύκλο των μνημονίων, εκ του Καστελόριζου… ορμώμενος, φέρνοντας μαζί του τη συνταγή σκληρής λιτότητας του ΔΝΤ, σήμερα αυτό δεν τον εμποδίζει να εξαπολύσει τα πυρά του για τη συμφωνία με τους θεσμούς, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα τέταρτο… μνημόνιο.

«Ο κ. Τσίπρας και η δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, μπορούσαν να έχουν σταθεί δίπλα στον πολίτη, αλλά δεν το έκαναν, γιατί ποτέ δεν ήταν Αριστερά. Ποτέ δεν τους ενδιέφερε η τύχη του ελληνικού λαού, σε τέτοιο βαθμό, που να τον βάλουν μπροστά από ιδεοληψίες και προσωπικές επιδιώξεις», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ, το οποίο μάλιστα, καταφέρνει στην ίδια ανακοίνωση, να κάνει κριτική ακόμα και για τις καθυστερήσεις στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, προσπερνώντας τις μεταξύ τους προστριβές και αποκλίνουσες επιδιώξεις, στις οποίες άλλωστε βρίσκεται η απάντηση για την αιτία των καθυστερήσεων:

«Ο κ. Τσίπρας και η δήθεν αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υποσχέθηκαν μετά την καταστροφική διαπραγμάτευση του 2015, μπορούσαν και όφειλαν να έχουν κλείσει την αξιολόγηση με θετικό πρόσημο από τον Μάιο του 2016. Αντί αυτού, επέμεναν σε περαιτέρω καθυστερήσεις και διαπραγματεύσεις, υποσχόμενοι εκ νέου «λαγούς με πετραχήλια». Αντί αυτών, έφεραν νέα μέτρα και τέταρτο μνημόνιο», συμπληρώνει το ΚΙΔΗΣΟ στην ανακοίνωσή του.

Υ.Γ: Στο σπίτι του κρεμασμένου συνεχίζουν να μιλάνε για σχοινί, το συμπέρασμα από την ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ…

NO COMMENTS

Leave a Reply