Οι κορασίδες του Απόλλωνα Ξυλοκάστρου στο Final Four της Ακράτας

Οι κορασίδες του Απόλλωνα Ξυλοκάστρου στο Final Four της Ακράτας

0 103

Η καταπληκτική πορεία των κορασίδων μας συνεχίζεται και κορυφώνεται την Παρασκευή 21/4 & το Σάββατο 22/4 στο Final Four Κορασίδων Βόλεϊ, που θα γίνει στο κλειστό Γυμναστήριο της Ακράτας.

Μετά από την επικράτησή τους με 3-0 στα προημιτελικά επί του Ερυθρού Αστέρα Πάτρας, μια ακόμα πατρινή ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο των κοριτσιών της Γεωργίας Καπόρη. Την Παρασκευή στις 3:30μμ παίζουν με την Ολυμπιάδα Πάτρας στον πρώτο ημιτελικό, ενώ ΓΣ Άργους και Απόλλωνας Πάτρας θα παίξουν στον άλλον. Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα γίνουν το Σάββατο την ίδια ώρα.

Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Απόλλωνα Ξυλοκάστρου η παρουσία τους, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, στο Final Four Κορασίδων, μιας και κατάφεραν να φτάσουν εκεί μέσα από ένα πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν 50 ομάδες από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα. Είναι ξεχωριστή επιτυχία, γιατί στις κορασίδες μετέχουν κάθε χρόνο όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι, μιας και δεν υπάρχει άνοδος σε άλλη κατηγορία. Ελάτε την Παρασκευή και το Σάββατο στην Ακράτα να τις χειροκροτήσουμε για την έτσι κι αλλιώς πολύ μεγάλη επιτυχία τους και να τους δώσουμε δύναμη ν’ ανέβουν ακόμα ψηλότερα.

Καλή επιτυχία αστέρια…

Του Ανδρέα Απ. Ζάρρου

NO COMMENTS

Leave a Reply