Λακωνία: Ανήλικος πωλούσε κροτίδες με εντολή του μπαμπά του

Λακωνία: Ανήλικος πωλούσε κροτίδες με εντολή του μπαμπά του

0 113

Ο 47χρονος πατέρας κατηγορείται και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

Μια σειρά από παρανομίες στις οποίες εμπλέκονται μια ολόκληρη οικογένεια που κατείχε παράνομα όπλα, αλλά και ένας «στοργικός» πατέρας και το ανήλικο παιδί του το οποίο χρησιμοποιούσε ως «βαποράκι» για να πουλάει… κροτίδες, αποκαλύφθηκαν στη Λακωνία!

Όλα άρχισαν όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν στη Σκάλα Λακωνίας έναν 23χρονο που πετούσε κροτίδες. Τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του 26 από αυτές οι οποίες κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στο χωριό Βλαχιώτη όπου κατοικεί με τον 58χρονο πατέρα, την 50χρονη μητέρα και την 88χρονη γιαγιά του και εκεί βρέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα χωρίς άδεις κατοχής που επίσης κατασχέθηκαν και ολόκληρη η οικογένεια συνελήφθη!

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι είχε αγοράσει τις κροτίδες από ένα ανήλικο παιδί σε κοινότητα του Δήμου Ευρώτα και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να το εντοπίσουν και να το συλλάβουν. Κατά την έρευνα στο σπίτι του όπου κατοικεί μαζί με τον 47χρονο πατέρα του, βρέθηκαν άλλες 239 κροτίδες, τέσσερα καπνογόνα και έξι πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να συλλφηθεί και αυτός! Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση των νόμων για τα βεγγαλικά και τα όπλα, ενώ ο 47χρονος κατηγορείται και για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

NO COMMENTS

Leave a Reply